VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

 

 

Bestelproces

Er is geen minimum orderbedrag of orderhoeveelheid. Hoeveel stuks je inkoopt per product is helemaal aan jou. De verzendkosten zijn altijd gratis boven de 200 euro (ex btw). 

 

We streven er naar alle bestellingen iedere werkdag na 15.00 uur te verzenden. Bestel je voor die tijd, dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden. Als je op werkdagen bestelt, heb je de producten dus binnen uiterlijk 2 werkdagen in huis. Er kan natuurlijk altijd een uitzondering zijn, als er even iets niet op voorraad is.

 

Je ontvangt altijd per email een bevestiging en een track en trace mail als het pakket door ons aan de post wordt gegeven. Bij je bestelling zit altijd de factuur.

 

Gebruik van beelden en teksten voor eigen website en social media.

Als je CleanBeautyTrade wilt noemen op je website of social media, zijn we natuurlijk super blij met de extra zichtbaarheid. En hopelijk levert het voor jou ook extra aandacht op.

 

Ook nog een aantal do’s & dont’s:

Deel onze posts op je eigen social media kanalen en zet er bij dat ze voor Benamôr of ZADOR producten ook bij jou terecht kunnen.

Als je @cleanbeautytrade tagt in je post, liken wij je post waardoor je meer bereik krijgt.

 

Teksten van onze website en social media mag je gebruiken, maar doe dat in je eigen woorden of zet erbij dat Cleanbeautytrade/Danielle van Clean Beauty Trade / ZADOR Benelux de bron is.

Wat niet mag is de letterlijke tekst van Clean Beauty Trade / ZADOR gebruiken en je eigen naam eronder zetten. Het is niet de bedoeling dat mensen denken dat jij ZADOR of Clean Beauty Trade bent, want dat is verwarrend.

 

Je mag onze foto’s gebruiken. Is er een fotograaf benoemd, neem deze benoeming dan ook over. Voor andere beelden kan het namelijk zijn dat er auteursrechten op zitten en die mag je niet plaatsen zonder toestemming. Twijfel je over een foto, neem dan even contact met ons op.

Wat niet de bedoeling is, is dat je onze foto’s gebruikt en daar je eigen beeldmerk overheen zet. Dat mag alleen als je de foto zelf hebt gemaakt.

 

 

Verkoop via webshop

Als je zelf een webshop naast je winkel of salon hebt, is het natuurlijk prima om de producten van Benamôr of ZADOR ook online aan te bieden. Het is niet de bedoeling dat je onze producten aanbiedt via andere webshops (zoals Bol.com) dan je eigen webshop. Daarbij willen we met je afspreken dat je niet gaat investeren in google ads op de naam ‘ZADOR’ of 'Benamôr'  en de producten niet aanbiedt via Google Shopping.